„Nem baj az, ha nem vagy mindenki.”
Leiner Laura

MUNKÁINK

tetoválás - munkáink

SZALON

KAPCSOLAT

MŰVÉSZEINK

Művészeink - tetováló művész

BLOG

Művészeink - tetováló művész

RAJZOK

tetoválás minták

Színes tetoválás kezelése

A színes tetoválás tökéletes gyógyulásához feltétlenül szükséges annak kezelése, aminek leírását az alábbiakban találhatjátok meg.

A tetoválás az ábra méretétől és a bőr típusától függően 1-2 hét alatt gyógyul meg.

Színes tetoválás kezelése

A tetoválást követően az elkészült mintát még szalonunkban befóliázzuk, melyet hazaérve le kell venni (max 3-4 óra múlva).

A friss tetoválásról óvatosan mosd le az esetlegesen kicsapódó váladékot egy antibakteriális szappannal. A tisztítást követően egy puha, tiszta papírtörlő segítségével itasd fel róla a nedvességet, ezután kend be vékonyan Bepanthen krémmel, majd újra fóliázd le a tetoválást. Ezt a műveletet 3-4 óránként ismételd meg 3 napon keresztül.

Este lefekvés előtt mindig tegyél fel friss fóliát, amit éjszakára rajta hagyhatsz, de reggel ébredés után azonnal cseréld le azt. A 3. naptól hagyd abba a fóliázást, viszont fontos, hogy továbbra is napi 2-3 alkalommal vékonyan kend be Bepanthen krémmel a teljes gyógyulásáig.

Fonto, hogy sose hagyd kiszáradni a tetoválást, bánj óvatosan vele, ne dörzsöld, ne kapard azt, csak tiszta kézzel nyúlj  hozzá.

A fentiekben a színes tetoválások általános kezelési útmutatását írtuk le, amelytől kizárólag abban az esetben térj el, ha a tetováló személyre szabottan más instrukciókat ad (pl. nagyon nagy méretű tetoválások esetén).

Krakk Panka - tetoválás, tattoo
Színes tetoválás – Krakk Panka

A gyógyulási idő alatti teendők:

  • A tetoválást óvni kell a szennyeződésektől, napfénytől, vízzel illetve krémmel való áztatástól. Ez idő alatt uszodába, szaunába, szoláriumba kérjük ne menj.
  • Zuhanyzáskor a tetovált bőrfelületet érheti víz, illetve antibakteriális szappan.
  • A tetovált felületen vékony varréteg keletkezik, amely a gyógyulás során fokozatosan lehámlik. Ezt a folyamatot siettetni, a sebet vakargatni, tépkedni tilos!
  • Friss tetoválással legalább 4-5 napig intenzív fizikai munkát, illetve kemény edzést folytatni nem ajánlott.

Gyógyulással kapcsolatos kérdés vagy rendellenesség esetén azonnal kérjd segítségünket telefonon vagy személyesen.

 

Zámbori Mónika - tetoválás, tattoo
SzÍnes tetoválás – Zámbori Mónika

# tetoválás # tattoo

Kövess minket a Facebookon is!

Nézd meg a művészeink munkáját!