Ajánlatkérés – emailek

Minden esetben megpróbálunk válaszolni minden hozzánk érkezett levélre, megkeresésre. Kérünk pontosan fogalmazz és írd le mit is szeretnél megtudni, mire lennél kíváncsi, mire szeretnél választ kapni. Használd az ajánlatkérés funkciót. Írj le minden gondolatot. Mindenkinek válaszolunk kivétel nélkül, amint lehetőségünk adódik rá. Steril körülmények között munka közben, családdal töltött esti órákban, vagy akár éjjel nem tudjuk használni a telefonunkat, kérjük türelmedet.

Bármilyen egyéb felmerülő tetoválással kapcsolatos kérdéssel / ajánlatkéréssel fordulj hozzánk bizalommal.

A „Szia, hello,csá, tudnátok segíteni, mennyi…” kérdésekre nem tudunk érdemben választ adni, ezért kérlek, pontosan fogalmazd meg mit szeretnél. Írd le hogyan szólíthatunk, milyen ügyben keresel minket.

A tetoválás tervezéséhez képeket is küldj hasonló mintáról, mint amit elképzeltél.

Sok esetben segít nekünk is elképzelnünk mit szeretnél.

Köszönjük.

Előleg

Kérjük vedd figyelembe, hogy nálunk Időpont foglaláskor vendégeink előleget fizetnek.

Ezt személyesen, vagy utalással is kifizetheted. Időpontot csak az előleg kifizetése után rögzítünk. Az előleg teljes összegében beleszámít a munkadíjba. Több alkalom alatt elkészülő tetoválás esetén az előleg az utolsó alkalommal kerül levonásra.

A rögzített időpontot megelőző 72 órán belül történő lemondás esetén az előleg elveszik.

Tervezés

A tervezés díja 5000 Ft- tól 20.000 Ft – ig terjed…. függ a forma nagyságától és bonyolultságától.

Személyes megbeszélést, kölcsönös egyetértést követően tervezzük meg mintádat! A tervezés díja 2 módosítást tesz lehetővé, utána további 5000 Ft- ot számolunk fel módosításonként.

Ár

Az ár minden egyes mintánál más, ezért kérünk, hogy keress meg minket, írd le az elképzeléseidet, és mi az alapján fogjuk megmondani mennyibe kerül a megálmodott tetoválásod elkészítése.